Pokemon Go, cea mai bună propunere de activitate fizică a anului în Finlanda

Pokemon Go, cea mai bună propunere de activitate fizică a anului în Finlanda

Asociația de petrecere a timpului în aer liber din Finlanda a desemnat Pokemon Go ca fiind cea mai bună propunere de activitate fizică a anului, relatează luni postul național finlandez Yle, citat de Xinhua, informează www.agerpres.ro.

Asociația susține că Pokemon Go a obținut un succes uriaș imediat după lansarea jocului în Finlanda.

În practică, jocul i-a determinat pe sute de mii de finlandezi să iasă din casă. Pentru capturarea personajelor virtuale, oamenii trebuie să se deplaseze cât mai mult în exterior. Jocul a adus laolaltă generații diferite de împătimiți, nu doar copii sau adolescenți, dar și părinții acestora și alți adulți au îndrăgit ideea de a ieși în aer liber pentru a căuta respectivele personaje virtuale, potrivit asociației.

Premiul a fost acordat comunității Pokemon Go Finlanda, care a strâns peste 25.000 de jucători pe Facebook care au urmărit chestiunile legate de joc.

Asociația din Finlanda acordă anual un premiu unei organizații sau unei persoane care-i inspiră pe finlandezi să participe mai activ la exerciții fizice, conform postului Yle.

Lansat la nivel mondial în iulie 2016, Pokemon Go a fost dezvoltat de compania americană Niantic. (FOTO: funigy.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).