Podolski şi-a deschis un restaurant pentru kebab

Podolski şi-a deschis un restaurant pentru kebab

Fostul internaţional german Lukas Podolski, care joacă în Japonia în prezent, şi-a deschis un restaurant pentru kebab la Koln.

Sute de persoane au stat la coadă aproximativ cinci ore pentru a cumpăra kebab din noul restaurant deschis de fostul internaţional german Lukas Podolski.

Ideea de a deschide un astfel de  restaurant i-a venit lui Podoloski după ce a evoluat în Turcia, la Galatasaray (2015-2017).

Sute de fani s-au strâns în faţa restaurantului cu cinci ore înainte de deschidere. La sosire, Podolski s-a oprit şi a acordat autografe fanilor.

„O seară de ţinut minte în Koln. Cel mai bun kebab. Mulţumesc că aţi venit. Sper că v-a plăcut”, a scris Podolski pe Twitter.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).