Astra Giurgiu încearcă să obțină primele puncte în grupele Europa League, de la 22:05 în deplasare cu Viktoria Plzen, meci transmis în exclusivitate de Dolce Sport

Viktoria Plzen – Astra Giurgiu, în exclusivitate pe Dolce Sport

Astra Giurgiu încearcă să obțină primele puncte în grupele Europa League, de la 22:05 în deplasare cu Viktoria Plzen, meci transmis în exclusivitate de Dolce Sport.

Astra Giurgiu a pierdut în primele două etape, 2-3 cu Austria Viena și 0-4 cu AS Roma.

Pentru antrenorul Mariu Șumudică e încă o ocazie să scoată echipa din perioada proastă. Astra are un start de sezon dezatruos în Liga 1, iar antrenorul a fost pe cale să despartă de echipa care a câștigat titlul sezonul trecut.

Meciul dintre Viktoria Plzen şi Astra Giurgiu, din grupa E a Europa League, meci programat joi – 20 octombrie, la ora 22.05, pe stadionul “Doosan Arena”, din Cehia va fi arbitrat de o brigadă din Rusia.

Este vorba despre arbitrul de centru Aleksei Eskov ajutat de asistenţii  Dmitry Mosyakin şi Igor Demeshko, adiţionalii Aleksei Nikolaev şi Aleksander Egorov,  rezervă fiind desemnat Aleksei Lunev. Observatori partidei sunt Miroslav Vitkovic (Croaţia) şi Armen Minasyan (Armenia).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *