P&G aduce Casa Familiei la JO de la Sochi

Cu o luna inainte de Jocurile Olimpice de Iarna, Procter & Gamble, unul dintre partenerii globali ai Comitetului Olimpic International, si brandurile sale, anunta sustinerea mamelor si a familiilor sportivilor care vor merge la Sochi, printre care Eva Tofalvi (biathlon), Marinela Mazilu (skeleton) si mamele acestora. Compania isi demonstreaza in continuare angajamentul fata de mame prin lansarea Casei Familiei P&G, parte a campaniei Multumesc, Mama!, a doua actiune de acest gen dupa Jocurile Olimpice de la Londra. Brandurile P&G sustin si ajuta mamele si familiile sportivilor de la Sochi, inclusiv pe doamnele Tofalvi si Mazilu.

Localizata in parcul olimpic de la Sochi, Casa Familiei P&G va fi deschisa de pe 8 pana pe 23 februarie, oferindu-le mamelor si familiilor sportivilor tot confortul de acasa.

„Credem ca in spatele fiecarui atlet sta o mama extraordinara,” declara Marc Pritchard, P&G Global Brand Building Officer. „Asa cum produsele noastre sunt alaturi de mame zi de zi, vom fi alaturi de mamele olimpicilor in Casa Familiei P&G cu servicii care fac cu adevarat diferenta atunci cand familia nu beneficiaza de comfortul propriului camin.”

Compania va ajuta mamele unor sportivi din peste 20 de tari, sa mearga la Sochi 2014. Printre acestea se vor numara si doamnele Tofalvi si Mazilu. Cornelia Sofronie, P&G Communications Specialist, declara „Suntem incantati sa extindem angajamentul nostru fata de mame si dincolo de Casa Familiei P&G. Speram ca acest lucru sa le dea mamelor ocazia unica de a vedea cum copiii lor isi indeplinesc visul de a concura pe scena internationala, daca se vor califica pentru Sochi.”
“Este un moment emotionant si coplesitor pentru mine sa merg la Sochi pentru a o vedea pe fiica mea Eva in competitie. Vor fi clipe de nepretuit pentru mine si familia noastra pentru ca am fost mereu departe de ea atunci cand concura. Aceasta ocazie de a participa la Jocurile Olimpice de la Sochi este un vis devenit realitate pentru mine ca mama,” a declarat Ghizela Tofalvi.

“Faptul ca Procter & Gamble va avea grija de mama mea in Casa Familiei P&G si ca o va ajuta sa se simta ca acasa la Sochi inseamna enorm de mult pentru mine,” a declarat sportiva de skeleton Marinela Mazilu. „Stiind ca mama va fi acolo sa ma sustina ma va ajuta sa ma concentrez complet asupra competitiei fara ca nimic sa-mi distraga atentia.”

Mai mult decat atat, pe langa scurtmetrajele premiate deja, ”Cel mai bun job” si ”Copii”, P&G prezinta cea mai noua realizare din campania Multumesc, Mama!: „Ajuta-i sa se ridice” / https://www.youtube.com/watch?v=57e4t-fhXDs.p@g