Petrom Bucharest International Half Marathon, a treia editie

A treia editie a Petrom Bucharest International Half Marathon, care este organizata de catre Asociatia Bucharest Running Club, se va desfasura pe 18 mai, in Bucuresti. Startul se va da mai intai in cursa scaunelor cu rotile (ora 8:20). Zece minute mai tarziu pornesc alergatorii de la semimaraton si semimaraton stafeta. Tot la 8:30, se va da startul cursei populare de cros. La ora 11:45, va fi startul pentru proba de 10 km, iar cursele pentru copii vor avea loc in premiera sambata 17 mai.

tricou_2014

La editia din acest an vor fi prezenti atleti si atlete din Kenya, Etiopia si Maroc. Guvernul Romaniei va avea doua echipe la start. Printre cei care si-au exprimat dorinta sa concureze se afla premierul Victor Ponta, ministrii Titus Corlatean (Externe), Korodi Attila (Mediu), Gabriel Oprea (Interne), Nicu Bănicioiu (Sănătate) si Dan Sova (Transporturi).
(foto: www.bucuresti21km.ro)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).