000 de studenti, la Cupa Regiei Stanleybet

Peste 1000 de studenti, la Cupa Regiei Stanleybet

Peste o mie de studenti au participat timp de zece zile la Cupa Regiei la Fotbal – Stanleybet, disputata la Sport Arena din Complexul Politehnica Bucuresti.s 2

În competitia castigata de formatia IMST au participat 32 de formatii. De asemenea, a avut loc si un turneu demonstrativ de fotbal, finala acestuia fiind castigata de echipa Stanleybet, care a invins formatia organizatorilor cu scorul de 15-2. Prezent pe piața din România încă din 2004, grupul britanic își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități.

În cei 12 ani de prezență în România, compania britanică și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).