Peste 120.000 euro, câștigați la Megajackpot în mai puțin de o săptămână

Aparatele slot machines i-au adus unui client Stanleybet din Deva premiul Megajackpot, la mai puțin de o săptămână după ce un bucureștean dăduse lovitura la un aparat similar, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Peste 120.000 euro au luat acasă cei doi câștigători.

Cel de-al doilea Megajackpot, în valoare de 50.000 euro, câștigat la doar o săptămână distanță, îi va aduce jucătorului din Deva posibilitatea de a-și achiziționa locuința mult visată. “Joc la aparate constant, pentru că dacă nu perseverezi nu câștigi. Am jucat și la celălalt aparat, am câștigat și acolo un jackpot mai mic, însă parcă era ceva care mă împingea să joc și la aparatul Megajackpot. A fost de bun augur, mi-am jucat șansa și am reușit să dau lovitura la jackpotul cel mare”, a spus Ioan Faur, fericiul câștigător.
Norocosul spune că lucrează în industria farmaceutică, dar că îi place să se relaxeze fie la aparate, fie punând bilete la pariuri. „La pariuri joc mai mult la fotbal și la loto. Bayern Munchen este echipa mea favorită!”
Premiul i-a fost înmânat câștigătorului de către Ion „Ironman” Oncescu, ambasadorul Megajackpot în România. Multiplu campion mondial la skandenberg și neînvins în România de peste 20 de ani, Oncescu le-a oferit trecătorilor tricouri și sesiuni demonstrative de skandenberg. Până în prezent, în România au fost câștigate 57 de premii Megajackpot.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).