Perechile Begu/ Niculescu şi Cîrstea/Maia, în programul de mâine, la AusOpen; Florin Jianu joacă în primul tur la juniori

Perechea Irina Begu/ Monica Niculescu va evolua contra cuplului Nadia Kichenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/Australia) în primul meci din optimile Australian Open, duminică, pe arena Margaret Court, de la ora 02.00.

Perchea Sorana Cîrstea/ Beatriz Haddad Maia (Brazilia) va evolua cu echipa cehă Lucie Safarova/Barbora Strycova, cap de serie numărul 4, în al doilea meci de pe terenul 8.

La juniori, Florin Jianu va evolua în primul tur cu Aidan McHugh, din Marea Britanie, în al doilea meci de pe terenul 15.

Jianu va evolua şi la dublu alături de argentinianul Thiago Tirrante. Cei doi vor evolua în al patrulea meci de pe terenul 15 contra brazilienilor Matheus Pucinelli De Almeida/Joao Lucas Reis da Silva.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).