Perechea Tecău/ Rojer, în sferturi la Indian Wells. Halep și Mergea, eliminați

Perechea Tecău/ Rojer, în sferturi la Indian Wells. Halep și Mergea, eliminați

Perechea Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer (Olanda) s-a calificat în sferturile de finală din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari, după 6-4, 6-3 cu britanicii Daniel Evans/Andy Murray. Tecău și Rojer s-au impus în 66 de minute și vor juca în sferturi contra cuplului format din Jamie Murray și brazilianul Bruno Soares, cap de serie numărul patru. Perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec de 48.010 dolari și 180 puncte ATP.

Dublul Florin Mergea/ Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan) a fost învins de cuplul Gilles Muller (Luxemburg)/Sam Querrey (SUA) cu 6-1, 1-6, 10-6, în optimile de finală la Indian Wells. Mergea și Qureshi, care au făcut pereche în premieră, vor primi pentru participare un cec de 25.320 dolari și 90 de puncte ATP.

Simona Halep a fost învinsă de Kristina Mladenovic (Franța) cu 6-3, 6-3, în runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells. Simona Halep va primi pentru participare un cec de 41.350 dolari și 65 de puncte WTA

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).