Dr, Oetker

Perechea Fatima Keita/Ana Manea a acces până în finala ”Dr. Oetker Junior Trophy”

Performanță foarte bună pentru reprezenantele României în proba de dublu fete de la ”Dr. Oetker Junior Trophy”, Fatima Ingrid Amartha KEITA și Ana Paraschiva MANEA, cap de serie nr. 6, care au ajuns până în finala în care trebuiau să joace  cu principalele favorite, Marta CUSTIC (ESP)/Daniella DIMITROVA(BUL), infromează ww.frt.ro. Din păcate pentru ele, Fatima s-a accidentat în timpul unui meci de simplu iar cele două au abandonat fără să joace.

Pe tabloul de dublu al băieților, un singur român a ajuns până în semifinale, Ioan Alexandru CHIRIȚĂ, care a făcut pereche cu Jacobi BAIN, din Bahamas, cei doi fiind învinși cu 6-4, 6-2 de favoriții nr. 3, Terence ATMANE(FRA)/Mario MANSILLA DIEZ (ESP)

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).