Perechea Begu/ Niculescu, calificată în sferturi la AusOpen. Cîrstea, eliminată la dublu

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat în sferturile de finală de la Australian Open, după abandonul perechii Nadia Kichenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/Australia), la scorul de 4-1 în primul set pentru românce.

În sferturi, adversare vor fi perechea învingătoare din meciul dintre Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia) şi Jennifer Brady/Vania King (SUA).

Calificarea în sferturi la dublu este recompensată, la Melbourne, cu un premiu de echipă în valoare de 90.000 de dolari australieni.

Sorana Cîrstea şi brazilianca Beatriz Haddad Maia au fost eliminate, duminică, în optimile probei de dublu de la Openul Australiei, primul Grand Slam al anului.

Cîrstea şi Maia au fost eliminate de perechea Lucie Safarova/Barbora Strycova, cap de serie numărul 4, scor 2-6, 6-0, 6-4.

Pentru prezenţa în optimi, Cîrstea şi Maia vor primi un premiu de 49.000 de doalri australieni (32.000 de euro) şi cu 240 puncte WTA.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).