”Pedalăm pentru oameni”

Proiectul comunitaţii Pedalăm pentru oameni, cu sprijinul Federaţiei Române de Ciclism şi în colaborare cu Asociaţia New Odyssey, vă invită la evenimentul „Pedalăm pentru oameni” în Parcul Izvor, în data de 24 mai, începând cu orele 10.00, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit. Evenimentul doreşte să ofere o zi deosebită persoanelor cu dizabilitaţi, ce nu pot beneficia zilnic de plăcerea mersului pe bicicletă. Dorim să le aratăm ce înseamnă libertatea de mişcare, senzaţia de fericire care o ai atunci când pedalezi şi stralucirea de pe chipul bicicliştilor după o zi frumoasă în aer liber. În colaborare cu partenerii noştri: Asociaţia Puzzle, Asociaţia Spontania, Asociaţia Help Autism, Învingem Autismul, Şcoala Gimnazială Specială Nr.9 Bucureşti şi Clubul Olimpia Bucureşti, aşteptăm aproximativ 60 de persoane din instituţiile de profil, care vor pedala împreună cu voluntarii noştri în parcul Izvor pe biciclete tandem, normale sau în carucioare speciale ataşate de acestea.
Evenimentul nostru beneficiază de sprijinul unor parteneri inimoşi care au raspuns afirmativ efortului nostru de a bucura aceşti copii şi dorim să-i cunoaşteţi. Sponsorii principali ai evenimentului Tymbark şi RoStar.
Parteneri de organizare: Asociaţia Green Revolution, Asociaţia Neamunit, Bate Şaua, Veloteca, Bicitalia, Ruby Rose Cosmetics, Alvababy. Pedalăm pentru oameni, iar oamenii ne rasplătesc cu zâmbetele lor.