Patru campanii de donare de sânge în 2018 la Federaţia Română de Rugby

Federatia Romana de Rugby sprijina si in 2018 comunitatea prin diverse actiuni menite sa vina in ajutorul semenilor, informează site-ul frr.ro. Una dintre acestea este campania de donare de sange, organizata in ultimii ani cu suportul celor de la Prisum International.

Astfel, in patru zile de vineri ale anului viitor, la sediul FRR, de pe Bd. Marasti nr. 18-20, sector 1, orice cetatean roman, cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, poate face un gest umanitar pentru cel de langa el. Pe 30 martie, 22 iunie, 21 septembrie si 14 decembrie, intr-un interval orar ce va fi comunicat ulterior, va asteptam la actiunea de donare. Datele de donare au fost programate respectand regula celor 70 de zile care trebuie sa fie intre donari.

“Am pastrat aceleasi luni de donare si am dorit sa anuntam din timp datele programate ca lumea sa stie ca vom continua aceasta campanie. Trebuie sa recunosc ca anul 2017 a fost cel mai bun in ceea ce priveste numarul mare de donatori si asta reprezinta o mare satisfactie pentru mine pentru ca este un proiect drag mie. Le multumesc partenerilor nostri care ne sustin, Prisum International si colegilor de la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, insa in special aduc multumiri acelor oameni inimosi care raspund de fiecare data prezent la apelul nostru. Dorim sa avem un an 2018 mult mai mult, sa ne pastram donatorii fideli, donatori care de sapte ani vin la fiecare campanie si ii asteptam alaturi de noi si pe cei care sunt abia la debut. Sa nu uitam ca fiecare dintre noi poate salva o viata!”, a declarat doctorul Alin Popescu, medic coordonator al FRR.

In 2017, in campaniile de donare organizate de FRR au fost aproape 200 de donatori, la ultima donare a anului, in decembrie, donand nu mai putin de 57 de persoane. Mai mult, in acest an a fost stabilit si un numar record de donatori la campaniile organizate de Federatia Romana de Rugby, la cea de-a treia campanie inregistrandu-se un numar de 62 de donatori, din totalul celor 75 care s-au prezentat.

Datele campaniei de donare in 2018:
30 martie 2018
22 iunie 2018
21 septembrie 2018
14 decembrie 2018Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).