Party la Dr. Oetker Junior Trophy

Party Dr. Oetker Junior Trophy

Sportivii care concureaza la Dr. Oetker Junior Trophy au avut parte miercuri seara de o petrecere organizata la Centrul National de Tenis. Artistii de la “Spitalul de Urgenţă” au asigurat buna dispozitie, juniorii fiind invitaţi să cante alături de ei.
drr
drrr_n
Apoi, artistii s-au întrecut într-un meci la dublu cu doi dintre cei mai buni juniori veniţi pentru această competiţie
p

Concursul a fost supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociația regională a Federației Internaţionale de Tenis. Pe site-urilewww.frt.ro şi site-ul Turneului – www.juniortrophy.ro, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se regăsesc  știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy  a fost Federația Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group a fost promotorul evenimentului.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).