Partidele restante din Premier League, LIVE pe Eurosport 1

Între etapele 37 și 38, opt echipe au de recuperat meciuri pe care nu le-au disputat conform calendarului prestabilit al Premier League. Astfel, marți și miercuri se joacă patru meciuri restante.

Marți, cu începere de la ora 21:45, pe Eurosport 1 va fi transmis meciul West Ham – Manchester United. “Ciocănarii” vin după un meci dezamăgitor, pierdut în weekend cu 1-4 pe teren propriu, în fața lui Swansea. O victorie însă în restanță ar sălta echipa lui Slaven Bilic pe locul 6, la un singur punct în spatele lui United. De cealaltă parte, echipa din Manchester ar putea să urce pe poziția a patra, care duce în Liga Campionilor. Mai mult, United ar putea să devanseze în acest mod chiar marea rivală, concitadina Manchester City, aflată la două puncte în față.

Al doilea meci transmis în direct pe Eurosport 1, Liverpool – Chelsea, se joacă miercuri, de la ora 22:00. De la 21:45 vom face avancronica partidei de pe Anfield, în alte sezoane un meci între contracandidate la titlu. Acum însă, cele două se află pe locurile 8 și 9, “cormoranii” având chiar un avans considerabil, de 10 puncte. Niciunul dintre cluburi nu mai are șanse matematice la locul 4, care duce în Ligă. Totuși, Liverpool va juca finala Europa League, competiție a cărei câștigătoare are un loc asigurat în UCL sezonul viitor.

Premier League, meciuri restante – LIVE pe Eurosport 1
– West Ham – Manchester United, marți de la 21:45
– Liverpool – Chelsea, miercuri de la 21:45

Meciurile pot fi vizionate în transmisiune directă și pe Eurosport Player.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).