Partida România-Croaţia, transmisă pe TVR 2, ora 19.30. Pentru calificarea în Main Round la CE

Partida România-Croaţia, transmisă pe TVR 2, ora 19.30. Pentru calificarea în Main Round la CE

Naționala României va evolua contra reprezentativei similare a Croaţia azi de la ora 19.30 îm a treia partidă din cadrul Campionatului European din Suedia, transmisă de TVR 2 şi TVR HD.

După succesul în fața Rusiei, 22-17, România are mari șanse să avanseze în Main Round la CE. Pentru a fi sigure de calificare, jucătoarele lui Ambros Martin au nevoie de un egal în ultimul meci, cel cu cea mai slabă echipă din grupă, Croația. În acest moment, după două etape, Norvegia conduce în Grupa D, cu patru puncte, obținute după victoriile cu România (23-21) și Croația (34-16). ”Tricolorele” ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu ex-sovieticele, în timp ce Croația e ultima, cu 0 puncte.

Astfel, în cazul unei victorii sau a unui egal cu Croația, România va fi sigură de calificarea în Main Round, acolo unde va ajunge cu 2 puncte. În cazul în care va pierde, echipa condusă de spaniolul Ambros Martin are nevoie de ajutorul Norvegiei. Deși sunt deja califcate, scandinavele au nevoie de victorie cu Rusia, pentru a merge, mai departe, cu patru puncte, în grupele principale.

În situația în care nu va evita înfrângerea cu ex-iugoslavelor, România nu trebuie să piardă la mai mult de cinci goluri diferență și să spere că Norvegia va învinge pe Rusia.

Dacă va fi învinsă la o diferență de cel puțin șase goluri de către Croația, România este eliminată, indiferent de rezultatul meciului Norvegia – Rusia.

În prima etapă, Rusia a învins Croația cu 32-26. Astfel, România are un golaveraj de +5, Rusia, +1, iar Croația, -6.

De la 21:45 va avea loc meciul dintre echipele deja calificate în Main Round, Norvegia – Rusia.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).