Partida Halep – Stosur se reia azi de la 5-3 în primul set. Programul transmisiunilor Eurosport

Meciul Simonei Halep a fost oprit din cauza ploii care s-a abătut din nou asupra capitalei Franței. Românca o conducea cu 5-3 în setul inaugural pe Samantha Stosur atunci când condițiile meteorologice au făcut imposibilă continuarea partidei. Halep și Stosur vor revin astăzi pe Terenul Central, miza fiind un loc între cele mai bune opt jucătoare pe zgură ale momentului. Partida va fi reluată imediat după terminarea meciului dintre David Goffin [12] – Ernests Gulbis, din optimile de pe tabloul masculin. Ambele meciuri sunt transmise pe Eurosport 1.

În continuare, îl vom urmări la lucru pe numărul 1 ATP și favoritul turneului, Novak Djokovic. Sârbul îl întâlnește pe spaniolul Roberto Bautista Agur, cap de serie numărul 14. Vom rămâne pe Terenul Central pe toată durata zilei și le vom urmări pe surorile William în încercarea de a ajunge în sferturi. Mai întâi, Serena o întâlnește pe Elina Svitolina, cap de serie numărul 18. Meciul Venus Williams [9] – Timea Bacsinszky [8] începe imediat după terminarea partidei care o implică pe favorita numărul 1 la câștigarea turneului. Aceasta va fi și ultima partidă de pe Phillipe-Chatrier înainte de meciurile din sferturi.

Pe Eurosport 2 sunt transmise toate meciurile de pe Terenul Suzanne Lenglen, începând cu ora 12:00. Spaniolul Marcel Granollers și austriacul Dominic Thiem vor deschide ziua, câștigătorul dintre cei doi urmând să îl întânească în sferturi pe învingătorul din întâlnirea David Goffin [12] – Ernests Gulbis. Continuăm transmisiunea în direct cu un meci extrem de echilibrat, de pe tabloul masculin, David Ferrer [11] – Tomas Berdych [7]. Cine va câștiga această parida va da piept fie cu Novak Djokovic [1], fie cu Roberto Bautista Agut [14]. Ziua se încheie cu două meciuri de pe tabloul feminin, Carla Suarez Navarro [12] – Yulia Putintseva și Kiki Bertens – Madison Keys [15].

Seria transmisiunilor pe Eurosport 1 începe de la ora 12:00 cu D. Goffin [12] – E. Gulbis și se continuă cu S. Halep [6] – S. Stosur [21], N. Djokovic [1] – R. Bautista-Agut [14], S. Williams [1] – E. Svitolina [18] și V. Williams [9] – T. Bacsinszky [8].

Seria transmisiunilor pe Eurosport 2 începe de la ora 12:00 cu M. Granollers – D. Thiem [13] și se continuă cu T. Pironkova – A. Radwanska [2], D. Ferrer [2] – T. Berdych [7], C. Suarez-Navarro [12] – Y. Putintseva și K. Bertens – M. Keys [15].

Toate partidele de la Roland Garros pot fi urmărite online pe Eurosport Player.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).