Parteneriat Universitatea Craiova – Selgros

Universitatea Craiova a oficializat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, parteneriatul cu Selgros. În cadrul conferinţei de presă, managerul general al Ştiinţei, Felix Grigore, a declarat: „Îi spunem „Bine ai venit!“ partenerului nostru Selgros. Un brand, un nume care nu mai are nevoie de prezentare şi care, în fotbalul românesc, şi-a asociat imaginea doar cu Academia „Gheorghe Hagi“. Universitatea Craiova are gânduri mari în ceea ce priveşte sectorul juvenil, ne bucurăm că am cooptat un partener serios în proiectul nostru. Este o sumă importantă pentru Centrul de copii şi juniori. Este bine şi faptul că LPF, potrivit noilor reglementări, va pune accent pe juniori. În acest sens suntem avantajaţi, pentru că avem în Oltenia un bazin excelent de tinere talente“.

Petrică Ciorecan, directorul magazinului Selgros Craiova, a precizat: „Ne dorim ca împreună să realizăm un proiect serios şi de lungă durată. După cum se poate observa şi din implicarea noastră la Academia Hagi, ne dorim în România să sprijinim copiii şi juniorii. Selgros a fost întotdeauna lângă comunitatea din Bănie şi e o bucurie să fie alături de Universitatea Craiova. În momentul actual, potrivit strategiei noastre, ne implicăm doar la sectorul juvenil. Şi îmi doresc ca împreună să-l redescoperim un nou Ilie Balaci, care a fost pentru mine cel mai bun jucător din România. Firesc că îmi doresc ca echipa mare a Ştiinţei să joace în Cupele Europene.
Silviu Bogdan, managerul Centrului de copii şi juniori al clubului nostru, a spus: „Ne bucurăm că aţi venit lângă viitorul fotbalului craiovean, că aţi ales să vă alăturaţi familiei Universităţii Craiova. Ne dorim ca Selgros să fie locomotiva atragerii unor noi parteneri. Alături de Selgros ne putem gândi la obiective mai îndrăzneţe. Ne dorim să fim în fazele superioare ale campionatelor de juniori cu cât mai multe echipe, şi, de ce să nu o recunosc, ne-am propus pentru acest sezon un titlu national“.
Directorul Selgros a primit în dar de la reprezentanţii Universităţii Craiova un fular şi un tricou cu numărul 2001. „Este anul în care Selgros a deschis primul magazin în România. Iar 1 este inscripţionat mai mare pentru că ne dorim să fim numărul 1 alături de noul nostru partener“, a spus Felix Grigore.

SLGU