Parteneriat Stejarii Golf Driving Range - Alexandrion Grup

Parteneriat Stejarii Golf Driving Range – Alexandrion Grup

Stejarii Golf  Driving Range face parte din complexul Stejarii Country Club, situat in zona Baneasa, in inima unei zone verzi, ce se intinde pe o suprafata impresionanta de 22.000 mp.

Stejarii Country Club imbina perfect oportunitatile de networking social si de afaceri cu activitati sportive in interior si aer liber. Misiunea complexului este de a crea un cadru  confortabil in care se impletesc armonios serviciile de sport, divertisment, relaxare si welness, adaptate unei game variate de nevoi.

Golful este un sport dedicat persoanelor care vor sa isi dezvolte gandirea strategica si precizia. Practicarea golfului ofera o provocare mentala stimulativa si va ajuta sa va mentineti in forma in timp ce va bucurati de aerul curat al padurii Baneasa.

 

Stejarii Golf Driving Range dispune de: 20 de standuri pentru exersarea loviturilor lungi, 8 standuri pentru exersarea loviturii scurte, zone de chipping green si putting green.

In cadrul complexului Stejarii, Golf Driving Range-ul reuneste anual peste 160 de membri activi, jucatori de golf si peste 2000 de persoane care beneficiaza de lectii de golf asistate de instructorul profesionist, Dl. Santiago Munoz.

Pentru membri jucatori de golf si invitatii acestora, Stejarii Golf Driving Range organizeaza 2 evenimente de socializare pe luna, in care Alexandrion Grup este un partener strategic, incurajand sportul in aer liber.

In data de 11 Mai a avut loc primul eveniment de socializare in parteneriat cu Alexandrion Grup, ce a reunit un numar de 50 participanti, prezenti pentru a face un pre training round pentru turneul RGA organizat maine, 13 Mai, la Blacksearama Golf and Villas Resort in Bulgaria.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).