BREAKING NEWS
Search
Parteneriat adidas Kanye West

Parteneriat istoric între adidas și Kanye West

Astăzi, s-a anunțat consolidarea relației sale pe termen lung cu artistul Kanye West pentru lansarea adidas + Kanye West, o entitate Yeezy care crează încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru toate genurile, atât casual cât şi sport, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Recunoscând influența, succesul și puterea mărcii la nivel internațional, care a început în urmă cu aproape doi ani, cu Yeezy pentru adidas Originals, noua alianţă fără precedent face istorie, fiind cel mai important parteneriat creat vreodată între o personalitate din exteriorul sferei sportive și un brand sportiv. Acesta va redefini viitorul, unind tehnica, expertiza inovativă și talentul adidas cu imaginația vizionară a lui West. Împreună cu Kanye West, o echipă dedicată va conduce dezvoltarea și crearea tuturor produselor Yeezy. Aflată la sediul firmei din Portland, echipa va gestiona și supraveghea colaborarea pentru a asigura succesul continuu la nivel global. Planul de extindere include deschiderea mai multor magazine distincte ce vor comercializa, produsele Yeezy dezvoltate și West. În plus, adidas + Kanye West se va extinde dincolo de focalizarea actuală, pe zona de lifestyle, prin introducerea modelelor destinate performanței, oferind astfel opțiuni atât pentru sport cât și pentru stradă.
West a spus: „În aceşti ultimi doi ani brandul german și Yeezy au dezvăluit o imagine către viitorul nostru. Acest parteneriat ilustrează faptul că cineva cu un vis poate visa fară limitări.”

Anunțul de astăzi este cel mai recent dintr-o serie de realizări reprezentative ale inovatorului brand sportiv german și ale artistului internațional. În luna februarie 2015, prezentarea Yeezy SEZONUL 1 a rescris șablonul prezentărilor de modă, aducând împreună stilul, muzica, celebritatea și arta contemporană pentru a crea un spectacol vibrant de exprimare creativă. Yeezy SEZONUL 1 i-a consacrat pe Kanye şi adidas drept parteneri puternici.
În același timp, Yeezy BOOST 750 a stârnit o senzație de consum la nivel mondial, fiind primul produs apărut în urma colaborării dintre adidas și West. Realizat cu tehnologia adidas de amortizare BOOST ™, modelul combină noutăţile în materie de confort și performanță cu cel mai sofisticat stil.

Ulterior, West și adidas au lansat Yeezy BOOST 350, care a devenit unul dintre modelele de încălțăminte cele mai căutate și cele mai vândute din istorie. Modelul low-top unește amortizarea tălpii BOOST™ și materialul adidas Primeknit cu estetica ingenioasă a lui West. Modelul rezultat a dus la o frenezie de consum, urmată de vânzări fără precedent și, în decembrie anul trecut, la câștigarea unui premiu Footwear News pentru Încălțămintea Anului 2015.
Acum, în calitate de parteneri pe termen lung, West şi adidas sunt încântaţi să dezvăluie următorul capitol al colaborării lor.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).