Petrolul Superbet

Parteneriat între FC Petrolul Ploieşti şi Superbet

FC Petrolul Ploieşti a încheiat un parteneriat cu Superbet, companie ce a devenit, astfel, sponsor al echipei pentru sezonul 2015-2016, logoul casei de pariuri urmând să fie inscripţionat pe pieptul tricourilor de joc.

„Încă de la început, Superbet a fost un partener al sportului din România, fiind de-a lungul timpului alături de grupări din sportul rege. Pasiunea clienților noștri pentru echipele și sportivi ne îndeamnă să contribuim în fiecare an la susținerea activităților sportive, indiferent că este vorba despre fotbal, baschet, tenis sau atletism. Suntem convinși că Petrolul va avea un rol important în ediția următoare de campionat, iar noi ne dorim să contribuim la succesul echipei susținute de „Lupii Galbeni”, precizează biroul de presă al companiei.

 

Brandul a început să opereze în România din ianuarie 2009, prin deschiderea primei agenții de pariuri sportive în Oradea iar în prezent numărul de agenții a depășit 400. Toate agențiile constituie investiții ale companiei, administrate de angajați proprii. În prezent, Superbet este locul de muncă a peste 1500 de angajați.
Grupul este condus de către o echipă executivă cu o vastă experiență în domeniul jocurilor de noroc din sud-estul Europei. Eforturile întregii echipe Superbet se concentrează pe extinderea și consolidarea business-ului de pariuri sportive la nivel național şi pe permanenta diversificare și modernizare a serviciilor pe care le oferă. Superbet pune la dispoziția clienților cea mai vastă ofertă de pariuri sportive, pariuri pe loterii și curse de câini. Aparatele electronice loteria virtuală desfășurată la fiecare cinci minute BeSix completează oferta companiei. Superbet deține în portofoliu cea mai vastă ofertă de pariuri sportive și pariuri pe extrageri loto din țară. Peste 300 de evenimente sportive diferite intră în medie în oferta zilnică de pariuri, cu zeci de opțiuni de pariere pentru fiecare, astfel că se ajunge la mai multe mii de pariuri disponibile pe zi.
ph-online.ro