Stanleubet pariuri Liga I

Pariurile pe Liga I, online la Stanleybet

Pentru că sunt mai puţine meciuri, pentru a „compensa”, compania Stanleybet vine cu o ofertă şi mai generoasă decât până acum, pentru pariorii români.

Chiar înainte de startul noului sezon, microbiştii îşi pot încerca şansa pe echipa care va câştiga titlul în ediţia 2015-2016, pe formaţia care va încheia în frunte sezonul regulat, dar şi pe numele echipelor care vor evolua în play-off. Steaua are cotă 2,00 la câştigarea unui nou titlu, iar Dinamo – cotă 1,50 să ajungă în play-off. Liga I revine în forţă, cu cel mai interesant campionat din ultimii ani, după restrângerea numărului de echipe.  Totul este posibil şi „clasic”, la casele de pariuri, dar şi online, pe www.stanleybet.ro! Campioană de trei ori consecutiv, Steaua este favorită la titlu şi în ediţia 2015-2016: are cotă 2,00, în viziunea bookmakerilor de la Stanleybet. Principala rivală este Astra, cotă 3,50, urmată de ASA Târgu Mureş, cotă 5,00, în ciuda problemelor financiare. Dinamo are cotă 13,00, iar Petrolul şi Pandurii – 19,00. Cele mai mici şanse la cucerirea trofeului le au CS Voluntari – cotă 250 şi Poli Timişoara, cotă 350. Steaua este principala favorită, în opinia bookmakerilor Stanleybet şi la cursa din sezonul regulat: are cotă 2,10 pentru a încheia pe primul loc. Astra are cotă 3,75, vicecampioana din Târgu Mureş – 5,50, iar Dinamo are cotă 13,00. În privinţa formaţiilor care vor obţine calificarea în play-off, oferta este la fel de spectaculoasă: dacă Steaua, Astra şi ASA au cote mici, fiind favorite, se pot face bani mulţi pe Dinamo (cotă 1,50), Petrolul şi Pandurii (ambele, cotă 1,75). Dacă Poli Timişoara face surpriza, ar aduce de 13 ori sume investită de vreun parior curajos!

Prezent pe piata din Romania inca din 2004, Grupul britanic Stanleybet isi ofera in prezent serviciile in peste 360 de agentii, din aproape 100 de localitati.
Obiectivul a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania, compania britanică si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.
Cu o experienta de aproape 60 de ani in pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia si Romania. (Foto: casa de pariuri Stanleybet)