Stanleybet Europa League

Pariuri speciale Stanleybet la finala Europa League

Bookmakerii britanici de la Stanleybet au pregatit pentru finala Europa League dintre Sevilla si Benfica o gama foarte variata de pariuri special precum: Cine va avea posesia balonului mai mare?, Cine suteaza mai mult la poarta? Cine beneficiaza de mai multe cornere?, Cate cornere vor fi in meci? Arbitrul va acorda sau nu penalty?

Atacantul Oscar Cardozo este vazut de catre bookmakerii Stanleybet ca principalul marcator in final Europa League cu o cota de 2. In tabara adversa principalii marcatori, in viziunea britanicilor, sunt K. Gamiero cu cota de 2.75 si C. Bacca cu 2.85. Cel mai probabil scor, in viziunea Stanleybet, pentru finala Europa League este 0:1 (Sevilla – Benfica) cu o cota de 4.10.

Prezent pe piața din România încă din 2004, grupul britanic își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, grupul britanic este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.