BREAKING NEWS
Search
Pontul câștigător din plăcintă. Portarul Wayne Shaw, anchetat de mafia pariurilor

Pontul câștigător din plăcintă. Portarul Wayne Shaw, implicat în mafia pariurilor

Comisia pentru Jocurile de Noroc din Marea Britanie a anunţat că investighează dacă a existat o încălcare a regulilor de pariere, după ce portarul de rezervă al echipei Sutton United, Wayne Shaw, a mâncat o plăcintă în timpul meciului cu Arsenal Londra, din optimile de finală ale Cupei Angliei, informează Dolce Sport.

Conform BBC, înainte de partidă, o casă de pariuri a oferit o cotă de 8-1 că Shaw va fi filmat în timp ce mănâncă o plăcintă în timpul meciului. Wayne Shaw, în vârstă de 46 de ani, a făcut acest lucru pe banca de rezerve în minutul 83 al întâlnirii de luni.

Echipa Arsenal Londra s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Sutton United, din liga a cincea, în optimile competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Lucas Perez ’26 şi Walcott ’55.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).