Pariu special la Stanleybet: goluri Keseru si pase Sinmartean!

Meciul dintre Steaua şi Rio Ave, din grupele Europa League, reprezinta nu doar o sansa pentru campioana Romaniei sa ramana in cartile calificarii pentru primavara europeana, ci si o adevarata provocare adresata microbistilor: casa de pariuri Stanleybet a pregătit o ofertă incredibil de variata, avand ca punct de plecare meciul disputat de formaţia antrenata de Costel Galca.

Pentru a face “diferenta”, comparativ cu alte agentii, Stanleybet pune accent pe pariurile personalizate. Astfel, pariorii pot incerca sa ghiceasca numarul de goluri pe care le va inscrie Keseru impotriva portughezilor:

0 goluri – 1.75

1 gol – 2.50

2 goluri – 8.00

3 sau mai multe goluri – 34

Si tot legat de principalul marcator al campioanei, puteti miza si pe duelul sau cu Raul Rusescu. Aveti cota 3,00 daca va reusi Keseru mai multe goluri, iar daca Rusescu isi va depasi colegul, cota este 4,50. In caz de egalitate de goluri intre cei doi (inclus fiind si cazul in care niciunul nu inscrie, adică un pariu aproape “acoperit”!) aveti cotă 1,80. Stanleybet anunta si o oferta unica pentru casele de pariuri din tara noastra, aceea pe numarul de pase decisive. Protagonistul pariului este Lucian Sinmartean, cel mai bun play-maker al campionatului: cota 1,50 sa nu fie coautor la niciun gol, cota 2,65 pentru o pasa decisiva, iar la doua pase de gol in meciul cu Rio Ave aveti o cota excelenta, 13. Un profit fabulos este asigurat la Stanleybet dacă Sinmartean are trei sau mai multe pase decisive in partida din Europa League: cotă 41! Cum Astra pastreaza si ea sanse de calificare in faza eliminatorie din Europa League, in ciuda inceputului mai greu, Stanleybet a pregatit o oferta speciala si pentru grupa D: cota 41, pentru ca formatia din Giurgiu sa castige grupa. “Siguranta” pare să fie oferita de castigarea grupei de catre Salzburg, la o cota de 1,65. In grupa Stelei, favorita in acest moment este Dinamo Kiev – cota 1,20 pentru a termina pe primul loc, in timp ce campioana Romaniei are cota 5,50 la castigarea grupei.

Locatii Stanleybet by Adrian Holerga