Cote la pariuri pe Vocea României

A crezut în Liverpool și a câștigat un salariu la Stanleybet

Meciul Liverpool – Dortmund (4-3) a adus un pariu fantastic într-o agenție Stanleybet, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

La scorul de 3-2 pentru Dortmund, clientul a pariat 100 de lei că Liverpool va întoarce scorul și se va impune cu 4-3. A prins cotă 19.50 și astfel a câștigat aproape 2000 de lei în doar 20 de minute!

Prezent pe piața din România încă din 2004, Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, grupul britanic este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.