Stanleybet card pariuri

Facilitate pentru pariurile online Stanleybet

Românii care pariază online nu mai au nevoie de card sau cont bancar pentru a miza pe favoriții lor, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit. Noua facilitate introdusă de Stanleybet le oferă pariorilor posibilitatea de a depune și retrage bani din contul lor online direct de la ghișeu, din orice agenție din România. “Începând de astăzi clienții pot paria online folosind banii care îi au în buzunar. Acest lucru le permite celor care nu au un card bancar sau care au dar preferă operațiunile în numerar, să poată efectua depuneri și retrageri din contul de pariuri online. Este un sistem simplu, sigur și rapid prin care încercăm să facilităm accesul la parierea online “, a declarat Cătălin Moise, director marketing Stanleybet România.

Cum funcționează sistemul

Atât în cazul depunerilor cât și în cel al retragerilor, tranzacțiile se efectuează direct la ghișeul din agențiile Stanleybet, clientul trebuind să aibă asupra sa actul de identitate și datele de autentificare ale contului online.

După ce au fost depuși la ghișeu, banii vor fi încărcați instantaneu în contul online iar clientul îi poate utiliza imediat pentru a plasa pariuri online.

Pentru a retrage, un client trebuie mai întâi să facă o solicitare online. După primirea e-mailului de confirmare banii pot fi ridicați din agenție după 24 de ore. Astfel timpul de așteptare este redus față retragerea printr-un cont bancar și, în plus, nu sunt percepute comisioane pentru aceste tranzacții.

Sistemul de pariere “cash online” simplifică procesul prin care sunt realizate în mod normal depunerile și retragerile online. Astfel, pariurile online devin accesibile și pentru pariorii care sunt obișnuiți să folosească doar banii din buzunar  în operațiunile de pariere.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.