BREAKING NEWS
Search

ORIENT – partener de încredere pentru transporturile speciale agabaritice, de mari dimensiuni

 

Transportul agabaritic se referă la mișcarea pe cale rutieră a obiectelor de mari dimensiuni, cu parametri atipici de greutate, înălţime, lăţime sau lungime. Astfel de mărfuri nu pot fi transportate prin mijloace convenționale, așadar este nevoie de soluții și utilaje specifice de transport agabaritic.

 Organizarea unui astfel de transport implică mai multe aspecte, cum ar fi alegerea șoferului, a camionului și a platformei potrivite, asigurarea macaralelor pentru încărcare/descărcare, alegerea traseului optim de urmat, eliberarea de cabluri ce ar putea constitui obstacole, eliberarea traficului pe anumite porţiuni ale traseului, asigurarea suportului Poliţiei Rutiere unde este cazul, obţinerea autorizaţiilor specifice de transport, asigurarea transportului, însoţirea acestuia cu mașini specifice de escortă.

Pentru îndeplinirea cu succes a unei astfel de misiuni complexe, este nevoie de un operator în primul rând experimentat, care să deţină know-how-ul specific de specialitate atât de necesar în astfel de situaţii.

Compania ORIENT este una dintre puținele firme din România acreditate să efectueze transport agabaritic în statele Uniunii Europene. Cu aproape 30 de ani de experienţă în domeniului transporturilor de marfă și speciale agabaritice, această firmă organizează anual cu succes numeroase proiecte de transport agabaritic.

Din categoria mărfurilor agabaritice cel mai frecvent transportate de către ORIENT fac parte: vagoane de tren, locomotive, utilaje agricole, utilaje pentru construcții, structuri metalice, turbine eoliene, combine, tractoare, silozuri, excavatoare, concasoare, vole, rezervoare, tramvaie, bărci, transformatoare, generatoare, motoare.

Pentru toate transporturile organizate se asigură posibilitatea de a se cunoaște în orice moment stadiul transportului, prin monitorizarea GPS. Reprezentanţii ORIENT informează constant beneficiarul despre stadiul transportului și măsurile luate pentru ca marfa transportată să ajungă la destinație în deplină siguranță.

 Transport agabaritic instalaţie de foraj Olanda – Franţa

Recent, Departamentul de Transport a avut de-a face cu o solicitare realmente reprezentativă pentru categoria agabaritice. Coordonatele prezentate de client au fost: instalaţie de foraj industrială -LLAMADA P-160TTdimensiuni 17,5 m x 3,3 m x 3,7 m, iar greutatea pe măsură: 72 tone.

Aceasta trebuia să ajungă în Moordrecht, Olanda, din punctul de încărcare Bordeaux, Franţa. Cu o experienţă relevantă în transporturile agabaritice din și către destinaţii internaţionale, echipa ORIENT a efectuat cu succes toate demersurile necesare pentru transportul rapid și în siguranţă al acestui utilaj greu, cu respectarea tuturor prevederilor legale din ţările tranzitate.

 Transport agabaritic combină de recoltat struguri Franţa – România

Încărcată în ţara cu reputaţia de cel mai mare producător de vinuri,  Franţa, utilajul a ajuns în România, conform detaliilor organizatorice atent stabilite de echipa noastră. Combina de recoltat struguri, cu dimensiunile de 620 x 300 x 378 cm, cântărind 11 tone, a tranzitat 5 ţări (circa 2800 km) pe parcursul a 6 zile.

Accesează pagina web www.spedorient.com pentru mai multe detalii despre serviciile de transport agabaritic desfășurate de compania ORIENT. Secţiunea Blog a site-ului este actualizată constant cu detalii despre cele mai recente transporturi agabaritice efectuate.

 Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.