Orange, noul partener Ligii

Orange, noul partener principal al Ligii 1

Orange România și Liga Profesionistă de Fotbal anunță astăzi încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care devine astfel Liga 1 Orange, informează www.lpf.ro.

Este un nou pas pe care compania de telefonie mobilă e îl face în continuarea tradiției de susținător al sportului în general, și al fotbalului românesc în particular. Sportul este una dintre direcțiile principale ale strategiei de sponsorizare a companiei, alături de cinema și muzică.

„Pentru foarte mulți microbiști numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, în urma unui întreg șir de proiecte dedicate, precum susținerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România, pachetul PrePay Suporter sau aplicația Fotbal Info, dar și prin parteneriatele pentru competițiile internaționale UEFA EURO 2012™ și UEFA EURO 2016™. Noul acord, impreună cu noua ofertă, vin să completeze acțiunile în care ne-am implicat de-a lungul anilor în lumea fotbalului, pentru a aduce acest sport îndrăgit de români mai aproape de clienții noștri, atât pe teren, cât pe televizor și pe telefonul mobil”, a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România. Acest parteneriat aduce și o ofertă nouă pentru iubitorii sportului rege.

Prin Orange TV Go, soluția pentru dispozitivele mobile, clienții cu abonamente din noua ofertă pot urmări nelimitat meciurile din Liga 1 pe telefon, tabletă sau laptop, iar cu ajutorul stick-ului și pe ecranul mare al televizorului. (text si foto: www.lpf.ro)