Oncescu a făcut febră la mâini de la cărat atâtea valize cu bani

Oncescu a făcut febră la mâini de la cărat atâtea valize cu bani (VIDEO)

Multiplul campion mondial Ion Oncescu a mai înmânat o altă valiză plina cu bani cash, de data aceasta câștigătorului celui de al 72-lea premiu Megajackpot.

Petrișor Curcă, originar din București, este cel care săptămâna trecută a intrat în agenția Stanleybet din zona Aurel Vlaicu, a jucat 50 de lei la aparatul de Megajackpot  și a câștigat peste 279 de mii de lei.

Bărbatul a ales să joace pe miză de 12.50 lei, a intrat în speciala Megajackpot  prin generarea pe ecran a simbolurilor King Kong Cash și a câștigat 10 jocuri gratuite. La cea de-a 4-a mână, Petrișor C. a primit Mistery Bonus în valare de 6500 credite și astfel a câștigat marele premiu în valoare totală de 279,830.48 lei.

 “Am venit în agenție și am jucat 50 de lei timp de câteva ore. Nu mi-am pierdut răbdarea pentru că știu că premiul vine atunci când te aștepți mai puțin. Încă nu m-am gândit ce voi face cu banii, probabil voi cumpăra un obiectiv decorativ pentru casă care să îmi aducă aminte mereu de Megajackpot. Sunt foarte fericit să fiu cel de-al 72-lea câștigător”, ne-a povestit Petrișor C.