Olimpiada Internațională Media din Alicante s-a încheiat, jurnaliștii "tricolori" cucerind medalii medalii la atletism, minifotbal, tenis de masă,

Olimpiada Internațională Media din Alicante s-a încheiat. România va participa la OIM din Egipt, 2017

Olimpiada Internațională Media din Alicante s-a încheiat, jurnaliștii „tricolori” cucerind medalii la atletism, minifotbal, tenis de masă, beach-volley și aruncarea greutății. Astfel, delegația României, care a fost sprijinită de Aqua Carpatica, Alexandrion Grup și Stanleybet, a câștigat medalii de aur la minifotbal, atletism (Valentin Popescu – director de marketing sportiv Alexandrion Grup) și aruncarea greutății, prin Dragoș Mărășoiu (CSJ), de argint la beach volley și tenis de masă (Marius Gherghe – România TV) și de bronz la atletism (Dragoș Mărășoiu). Componenții Clubului Sportiv al Jurnaliștilor din România (CSJ) alături de jurnaliștii delegațiilor prezente la Olimpiada din Alicante au mai avut în program vizite și seminarii media. La final, România a fost invitată să participe la ediția din 2017 a Olimpiadei Internaționale Media din Sharm el Sheikh (Egipt).

oim

v1

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).