sucursala Stanleybet

Oferta completa de pariuri la “finala” Grupei G a CM, Germania-Portugalia

“Finala” grupei G a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia se joaca astazi de la ora 19.00 intre Germania si Portugalia. Bookmakerii Staleybet ii vad favoriti in aceasta confruntare pe nemti cu o cota de 2.15 la victorie in timp ce Ronaldo & CO sunt cotati cu 3.25 pentru o eventuala victorie. Stanleybet ofera pe langa pariurile normale pentru un meci de fotbal si o multitudine de pariuri speciale pentru acest meci, si nu numai, cum ar fi:

– Ce echipa va avea o posesie mai mare a balonului? Germania fiind favorita cu o cota de 1.35 fata de Portugalia cu 3.50
– Ce echipa va falta cel mai mult? Portugalia este favorita cu cota de 1.75 in timp ce Germania are o cota de 2.10
– Va fi acordat penalty? In viziunea bookmakerilor cel mai probabil este sa nu se acorde niciun penalti, cota de 1.25, in timp ce pentru acordarea a cel putin unui penalty se acorda cota de 3.55.
In Grupa G principalele Germania si Portugalia sunt principalele favorite la accederea in faza superioara a competitiei, asfel Stanleybet ofera cota de 1.10 pentru ca Gemania sa ajunga in optimile de finala in timp ce pentru Portugalia se ofera o cota de 1.44. Mai multe detalii pe www.stanleybet.ro.

ph