O știre de pe Adevărul despre poziția lui Marica cu privire la proiectul anti-fumat în spaţiile publice, sute de distribuiri

Un articol publicat de Adevărul despre poziția fotbalistului Ciprian Marica cu privire la proiectulu de lege anti-fumat în spaţiile publice, a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de 9 decembrie, infromează www.paginademedia.ro. Știrea intitulată „Ciprian Marica i se adresează direct premierului Dacian Cioloş. „De ce nu luaţi atitudine, domnule prim-ministru?” a fost distribuită de aproape 400 de ori pe rețeaua de socializare „Recunosc, am dorit initial o lege antifumat pentru ca ma deranjeaza enorm sa merg undeva sa mananc, iar langa mine sa fie cateva persoane care fumeaza, sa inhalez toxine si sa-mi miroasa hainele ingrozitor. M-am lovit eu de problema asta, in repetate randuri am plecat cu farfuria intr-un loc mai retras, mai departe de cei care fumau”, a scris Marica pe Facebook, citat de Adevărul.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de știri se mai numără una de pe stirileprotv.ro și una de pe romanialibera.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. Adevarul.ro, “Ciprian Marica i se adreseaza direct premierului Dacian Ciolos. “De ce nu luati atitudine, domnule prim-ministru?”, de Iulian Anghel.

– 389 share-uri pe Facebook.

2. Stirileprotv.ro, “Parlamentul a stabilit la cati caini au dreptul ciobanii. Legea “3, 2, 1 dulai”, critica de ministrul Agriculturii”.

– 231 share-uri pe Facebook.

3. Romanialibera.ro, “EXCLUSIV: Spitalul Militar din Bruxelles confirma official: toti pacientii de la Colectiv trimisi in Belgia, infectati cu bacteria”, de Petre Badica si Petrica Rachita.

– 203 share-uri pe Facebook.

4. Gandul.info, “Drumul din Piata in politica s-a oprit pe Facebook. Ce s-a ales de partidele strazii”, de Narcis Popescu.

– 195 share-uri pe Facebook.

5. Digi24.ro, “PROIECT DE LEGE. Biserica ar putea fi obligate sa plateasca taxe la stat”.

– 154 share-uri pe Facebook.

Poza îl arată pe atacantul naţionalei în noaptea de Revelion ţinînd în mînă o ţigară, fanii comentând negativ la fotografia postată. Atacantul naționalei a precizat că nu a fumat niciodată, explicînd că a fost o glumă, încercînd să pozeze precum actorul Ryan Gosling în filmul Gangster.