O nouă premieră oferită de organizatorii Kinder Cup Sport Vision

Vara trecută, organizatorii Kinder Cup Sport Vision, clubul Inter Bucharest, reprezentat de președintele Florin Mazilu si Ana Maria Păsat, organizau, în premieră în România, un turneu de fotbal pentru copii, pe cel mai mare si frumos stadion din tara, National Arena!

De data aceasta, Kinder Cup Sport Vision a revenit cu editia de iarna, cu noii surprise si o noua premieră. Organizatorii, cu sprijinul sponsorului principal, Sport Vision, s-au întrecut și de această dată în a le oferi câștigătorilor importante premii, constând în mingi, treninguri și alte echipamente sportive. Valoarea acestora a depășit suma de 7.000 de euro, lucru mai rar întâlnit în competițiile interne pentru copii și juniori, la majoritatea acordându-se doar cupe și medalii.

Astfel că, echipele clasate pe podium au primit mingi de cea mai bună calitate, de la Nike, Adidas sau Umbro, în funcție de categoria de vârstă, în timp ce tinerii fotbaliști au fost răsplătiți cu treninguri Champion sau Umbro, dar și cu bidoane Nike, rucsacuri sau prosoape Champion!

 Următorul turneu organizat de clubul Inter Bucharest va avea loc pe litoralul românesc.

Summer Cup Sport Vision Mangalia se anunță a fi un turneu international de anvergura, date fiind echipele din afara tarii, care deja s-au inscris la competitie. Competitia se va bucura, de asemenea, de permiile oferite de sponsorul principal, Sport Vision!

Laureatii editiei de iarna 2019 ai Kinder Cup Sport Vision:

Categoria 2007:
1. Viitorul Arges
2. CSA Steaua
3. Inter Galaxy
4. Progresul Gaesti

Categoria 2008 (8+1)
1. Prosport Academy
2. FC Player
3. FC Dinamo
4. I Sport Valcea

Categoria 2008 (6+1)
1. FCSB
2. Junior Brasov
3. Prosport Academy
4. Ac. Dani Coman

Categoria 2009
1. Prosport Academy (antrenor Daniel Stanciu)
2. Inter Bucharest
3. Prosport Academy (antrenor Andrei Anghel)
4. ACS Juniorul

Categorie 2010
1. Prosport Academy
2. FCSB
3. I Sport Valcea
4. ACS Argman

Categoria 2011
1. Prosport Academy
2. Academia Voluntari
3. Dan Chilom
4. Astra Kids

Categoria 2012
1. Cautis SS 
2. Best Boys 
3. Chelsea
4. Progresul GaestiClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).