București Stanleybet bilet

Câştigat de 80.000 de lei la Stanleybet

Un parior bucureştean a dat o adevărată lovitură săptămâna trecută: a câştigat 82.678 lei, cu numai 3 lei mizaţi, pe un bilet jucat la Stanleybet! Practic, el a depăşit “recordul” stabilit zilele trecute de un împătimit al fotbalului din Bacău, care obţinuse un profit de 60.000 de lei, cu un bilet jucat tot la o agenţie a companiei britanice. În câştigul bucureşteanului a fost inclus şi bonusul oferit de Stanleybet, numai acesta însemnând peste 27.000 de lei! Selecţiile de pe biletul câştigător au fost în număr de 15, iar opţiunile sunt extrem de simple: 14 solişti şi o dublă, la meciul dintre Scunthorpe şi Barnsley. De bază pentru profitul fabulos au fost meciurile din Anglia – Championship şi League 1, la acestea adăugându-se trei partide. Ultimele au dat însă un plus biletului, fiind vorba despre x solist la meciul dintre Sampdoria şi Genoa, la o cotă de 3,20, iar cotele pe cele două partide din UEFA Champions League au fost, de asemenea, excelente. Victoria lui Juventus în faţa Borussiei Dortmund a avut cotă 2,15, iar succesul Barcelonei în Anglia, cu Manchester City, a avut cotă 2,25. A rezultat un factor total de multiplicare incredibil, 19272!

S!

Prezent pe piata din Romania inca din 2004 serviciile grupului britanic Stanleybet sunt disponibile in peste 360 de agentii, din mai bine de 90 de orase.

Obiectivul Stanleybet a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania Stanleybet si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.

Stanleybet Holding este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 9 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania si Romania.