Nume mari ale fotbalului, la Repriza a treia

Mihai Stoichiță şi Cosmin Contra, printre invitaţii de astăzi, 7 noiembrie, de la ora 21.00, la cea mai cunoscută emisiunie despre fotbalul românesc, informează TVR.

Debutul REPRIZEI A TREIA la TVR 2 și TVR HD se apropie cu pași repezi. Marți, 7 noiembrie, de la ora 21.00, Emanuel Terzian va da startul celei mai cunoscute emisiuni despre fotbalul românesc.

Experimentatul jurnalist și comentator sportiv a dezvăluit numele a doi dintre invitații emisiunii. Printre personalitățile și experții din lumea sportului cu balonul rotund se va număra Mihai Stoichiță, Directorul Tehnic al Federației Române de Fotbal şi Cosmin Contra, selecţioner al naţionalei României.

Urmează și alți invitați surpriză, deci nu ratați REPRIZA A TREIA, marți, de la ora 21:00, la TVR 2 și TVR HD.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).