Noul teren de la Roland Garros va purta numele Simonne Mathieu

Noul teren de la Roland Garros va purta numele Simonne Mathieu

Primăria Parisului a anunțat că noul teren din cadrul complexului de la Roland Garros va purta numele fostei glorii a tenisului francez din perioada interbelică Simonne Mathieu, un simbol al rezistenței față de ocupația nazistă.

Simonne Matheiu (1908-1980) este cea mai titrată jucătoare, după Suzanne Lenglen, din istoria tenisului francez, cucerind în cursul carierei sale 13 titluri de Mare Șlem (la simplu, dublu și dublu mixt), între anii 1920 și 1940.

Legendara jucătoare s-a făcut remarcată și pentru rolul său activ în lupta față de ocupația nazistă din Franța, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial (1939-1945). Noul teren, “Court Simonne Mahieu” este evaluat la 350 milioane euro.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).