Nike va lansa în 2018 un văl islamic sportiv

Nike va lansa în 2018 un văl islamic sportiv

Nike va fi prima firmă de echipament sportiv care va produce în linia “modei islamice”, urmând să lanseze de anul viitor un văl islamic sportiv, care va fi realizat în colaborare cu sportivele pe care le sponsorizează.

Printre acestea se numără sportivele din Emiratele Arabe Unite, fosta halterofilă Amna Al Haddad, prezentă la ultima ediție a JO de la Rio, și patinatoarea Zahra Lari, aflată în calificări pentru JO de iarnă din 2018.

Uniqlo, DKNY sau Dolce&Gabana au realizat deja colecții incorporând elemente ale “modei islamice” sau “modest fashion” în timp ce producătorii de echipament sportiv au stat până acum în expectativă, notează AFP.

Nike a anunțat că a realizat un fel de eșarfă perforată, foarte ușoară, care lasă aerul să circule, după ce sportivele au reclamat faptul că vălul menține o căldură prea ridicată în condițiile de concurs. Vălul nu este ajustabil, dar este fabricat dintr-un material elastic.

“Femeile musulmane care poartă sau nu hijab, depinde de ele să aleagă. Totodată, este încurajată noua generație de sportive să devină profesioniste în acest domeniu”, a scris Amna Haddad pr pagina de Facebook.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).