Niculescu – Ozaki, în sferturile de finală de la Hobart, pe Digi Sport 2

Monica Niculescu se va duela cu Risa Ozaki pentru un loc în semifinalele turneului de la Hobart. Partida va avea loc joi, de la ora 10:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Aceasta va fi prima întâlnire dintre românca de pe locul 40 WTA şi nipona de 22 de ani (100 WTA), care se află pentru prima oară la turneul australian, acolo unde Niculescu încearcă să îşi depăşească cea mai bună performanţă, sferturile de finală din 2014.

Pentru a atinge această fază a competiţiei, Monica a dispus de Jelena Jankovic şi Kirsten Flipkens, în timp ce Ozaki a avut nevoie de trei tururi preliminare pentru a intra pe tabloul principal, acolo unde le-a învins pe Kurumi Nara şi Lucie Safarova.

Asiatica nu a câştigat niciun turneu WTA în carieră, singurele competiţii cu care se poate lăuda fiind 6 ITF-uri. 288.221 de dolari a câştigat în întreaga carieră Ozaki. La turneele de Grand Slam, aceasta nu a atins până în prezent tabloul principal.

Partida dintre Monica Niculescu şi Risa Ozaki va fi transmisă joi, de la ora 10:00, în direct pe Digi Sport 2 şi poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&SCORE pe digisport.ro.

Turneele WTA din această săptămână, de la Sydney (Premier) și Hobart (International) pot fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

55 de turnee WTA sunt transmise de Digi Sport, anual, în următorii cinci ani.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).