Monica Niculescu a învins-o pe Sorana Cîrstea. Marius Copil s-a calificat în premieră pe tabloul principal

Monica Niculescu a învins-o pe Sorana Cîrstea. Marius Copil s-a calificat în premieră pe tabloul principal

Monica Niculescu a câştigat, scor 4-6, 6-3, 6-1, partida disputată cu Sorana Cîrstea, în primul tur al turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii totale în valoare de 6,993,450 de dolari.

Niculescu o va întâlni în turul următor pe Timea Bacsinszky. Pentru accederea în turul următor, Monica va încasa un cec în valoare de 13,690 de dolari şi 10 puncte în clasamentul WTA.

Marius Copil s-a calificat pe tablou principal de simplu al competiţiei de 1.000 de puncte, după ce l-a învins, cu scorul 7-6 (4), 6-3, pe americanul Denis Kudla. Marius şi-a asigurat un premiu de 13.690 de dolari şi 26 de puncte ATP.

Marius Copil este pentru a treia oară în acest an pe tabloul principal al unui turneu important venind din calificări, după Rotterdam şi Dubai, competiţii de 500 de puncte.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).