Nicolae Plugaru, reales presedinte al FR Ciclism

La sediul Federatiei Romane de Ciclism s-a desfasurat sedinţa Adunării Generale Ordinare pe anul 2014. Urmare a sedintei din data de 29 iunie 2014 de la Ploiesti, in care membrii prezenţi nu au putut ajunge la un consens privind dezbaterea ordinei de zi, şedinta, statutar constituita, a adoptat hotarari importante, printre care:

-afilierea a două noi cluburi la Federaţia Română de Ciclism – Bikexpert Bucureşti şi Racing Bike Pro Arad;

-reaflirea a trei cluburi care, în anii trecuţi şi-au încetat activitatea – CS Otopeni, Still Gaz Bucureşti şi Delma 2003 Medgidia;

-realegerea domnului Nicolae Plugaru în funcţia de Preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism.

nic

Reamintim faptul că domnul Nicolae Plugaru a fost ales în aceeaşi funcţie în şedinţa Adunării generale extraordinare a Federaţiei Române de Ciclism din decembrie 2013, dar, termenul Tribunalului Municipiului Bucureşti pentru înfăţişare în dosarul de modificare a organelor de conducere a fost stabilit abia în luna Septembrie 2014. Astfel, pentru a grăbi procesul de stabilire a reprezentativităţii la nivelul conducerii federaţiei, membri au hotarât realegerea dumnealui în şedinţa desfăşurată astăzi.

Domnul Pluagaru a declarat imediat după încheierea şedinţei: „Cred că, în aceste şase luni de la prima alegere a mea în funcţia de preşedinte, am demonstrat capacitate managerială, neutralitate, independenţă şi deschidere către dialog. Am reuşit multe cu resurse puţine, şi, mai presus de orice, am făcut ca Federaţia Română de Ciclism să funcţioneze ca o instituţie, la dispoziţia membrilor şi a tuturor iubitorilor ciclismului”.

Decanul de vârstă al antrenorilor şi preşedintele comisiei tehnice a federaţiei, Domnul Constantin Ciocan de la Petrolul Ploieşti, a spus, cităm: „Este momentul ca, în ceasul al doisprezecelea, să încetăm, odată pentru totdeauna, cu disensiunile, cu negativismul, cu procesele civile şi penale. Ultimul an a însemnat pentru ciclismul românesc o moarte clinică, iar meritul pentru resuscitarea acestuia îi aparţine în exclusivitate domnului Plugaru”.

„Sunt sigur că, în decurs de cel mult o lună, problemele federaţiei se vor rezolva, iar activitatea va intra pe un trend de normalitate. Am cea mai mare încredere în preşedintele ales, în întreg Consiliul de Administraţie şi, Adunarea generală de astăzi rerezintă, în mod cert un mare pas înainte spre performanţă”, a declarat domnul Victor Bănescu, Director al Clubului de Ciclism Bilal 2000 Constanţa.