Neymar Jr. știe să-și surprindă fanii, pe care i-a anunțat că s-a apucat de cântat și va lansa prima lui piesă în cursul zilei de miercuri, 14 septembrie

VIDEO. Neymar își începe cariera de muzician. Miercuri va lansa prima piesă

Neymar Jr. știe să-și surprindă fanii, pe care i-a anunțat că s-a apucat de cântat și va lansa prima lui piesă în cursul zilei de miercuri, 14 septembrie, informează www.digisport.ro.

Starul de la Barcelona a anunțat pe contul personal de Twitter că și-a început cariera muzicală și că va împărtăși cu fanii lui noua piesă în cursul zilei de miercuri. “Prieteni, miercuri îmi voi începe cariera de muzician și voi împărtăși prima mea melodie pe facebook”, a sunat anunțul starului brazilian pe twitter.

Puțină lume știa că Jese Rodriguez este și un cântăreț destul de prolific de hip-hop, iar pe când evolua la Real Madrid, jucătorul a avut timp să se concentreze pe a doua lui mare pasiune, muzica. Anul trecut, fotbalistul de 23 de ani își lansa primul clip solo din cariera de artist, sub pseudonimul Jey M. Rodriguez făcea parte și din trupa Big Flow, cu care a lansat o piesă devenit hit în Spania, în 2014.

Neymar s-a făcut remarcat și atunci când a apărut în videoclipul lui Michel Telo, “Ai se eu te pego”.