Neagu, tricolorele și CSM București, pe podiumul fanilor în ancheta IHF

Neagu, tricolorele și CSM București, pe podiumul fanilor în ancheta IHF

Cristina Neagu, naționala feminină de handbal a României și formația CSM București se numără printre favoritele iubitorilor handbalului în anchetele desfășurate pe pagina de Facebook a Federației Internațională de Handbal (IHF).

Astfel, tricolorele, medaliate cu bronz la CM 2015 și locul pe 5 la CE 2016 se află pe poziția a treia în acest clasament al naționalelor, pe prima treaptă  situându-se Norvegia (campioana europeană și mondială en titre), urmată de Olanda (vicecampioana europeană și mondială), pe locul al treilea aflându-se echipa României. La masculin,  pe primul loc se poziționează Franța, urmată de Germania și Danemarca.

Interul dreapta Nora Mork (Gyor/Norvegia) a fost preferata internauților la secțiunea individual, pe locul al doilea fiind interul stânga Cristina Neagu (Buducnost Podgorica), iar a treia a fost brazilianca Ana Paula Rodrigues (CSM București/Rostov). La masculin, francezul Nikola Karabatic a fost pe primul loc, urmat de danezul Mikkel Hansen și de germanul Uwe Gensheimer.

La echipele de club preferată a fost Paris Saint-Germain, urmată de Aristos Handbal Amsterdam și CSM București, câștigătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin.