Nawaf Salameh Alexandrion Grup susțin handbal

Nawaf Salameh: Vom veni cu o nouă surpriză în ceea ce privește implicarea în fotbal

România a traversat o perioadă în care rezultatele din fotbal nu au fost chiar răsunătoare pe plan internaţional. Însă, este cunoscut faptul că fotbalul “vinde“ cel mai bine pentru sponsori, care încep să se îndrepte din nou către sportul rege din România. Despre acest lucru ne vorbește într-un interviu fondatorul și președintele Alexandrion Grup, Nawaf Salameh

Reporter: Este cunoscut faptul că fotbalul “vinde“ cel mai bine pentru sponsori, care încep să se îndrepte din nou către sportul rege din România. Care va fi implicarea Alexandrion în fotbalul românesc în următoarea perioadă, având în vedere că faceți acest lucru de ceva timp?

Fondatorul și președintele Alexandrion Grup, Nawaf Salameh: Alexandrion Grup România susține în primul rând sportul românesc, iar fotbalul este, într-adevăr, o direcție cheie pentru noi. În acest moment, susținem două echipe importante din campionatul românesc, respectiv Petrolul Ploiești și, începând din această toamnă, Universitatea Craiova. Nu avem de gând să ne oprim aici și în curând vom veni cu o nouă surpriză în ceea ce privește implicarea în fotbal. Ne dorim să fim aproape de acele echipe care, ca și noi, cred în performanță, în rezultate durabile și în depunerea unor eforturi susținute pentru atingerea excelenței. Aceleași principii le aplicăm nu doar în cazul fotbalului, ci și în cazul handbalului, un alt sport pe care îl susținem și în dezvoltarea căruia avem mare încredere.

Rep.: Cu sprijinul Alexandrion s-a cucerit titlul cu Unirea Urziceni și s-a făcut performanță la Steaua. Ce așteptări aveți de la echipele cu care este asociat numele Alexandrion?
N.S.: Atât Petrolul Ploiești, cât și Universitatea Craiova sunt două echipe cu tradiție, cu renume, cu echipe puternice și susținători înfocați. Au depășit, ca orice echipă, și perioade mai bune, și perioade mai nefaste, însă au luptat întotdeauna pentru rezultate și au știut să-și țină suporterii aproape. Credem în potențialul lor și știm că împreună putem face lucruri importante și putem trece într-o nouă etapă din dezvoltarea lor.
Așteptările noastre de la aceste două echipe și de la toate celelalte pe care le vom sponsoriza pe viitor sunt de a juca la cele mai înalte standarde de performanță, de a își urmări obiectivele sportive cu determinare și de a depune toate eforturile pentru a obține rezultate bune. Ambele sunt echipe care încă mai au loc de creștere și au toate premisele să se dezvolte.

Rep.: Ce ar trebui făcut să fie readuși sponsorii către fotbalul românesc?
N.S.: Sponsorii au nevoie să vadă determinare și implicare în echipele pe care aleg să le susțină pentru că și noi, la rândul nostru, ne implicăm nu doar financiar, ci și sufletește atunci când susținem o echipă. Ne dorim să vedem oameni care își fac munca cu pasiune și care își doresc să fie cei mai buni. Cred că sportul este o zonă pe care multe companii își doresc să o sponsorizeze și așteaptă să vadă acel elan despre care vă vorbeam, care să-i încurajeze să deschidă poarta negocierilor cu anumite echipe sau sportivi individuali. România întotdeauna a avut sportivi de valoare, este un domeniu cu care trebuie să ne mândrim și pe care este important să-l sprijinim. Este însă o relație în care fiecare dintre părți trebuie să dovedească aceeași dedicare.