Naţionala de tineret a României, în urna a treia valorică la tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro-2019

Reprezentativa Under 21 a României își află adversarele pentru preliminariile Campionatului European din 2019, joi, la Nyon.

România este una dintre cele 54 de echipe care se vor afla în urnele de la tragerea la sorți a grupelor de calificare la turneul final de peste doi ani, ce va fi găzduit de Italia, echipă calificată direct.

România va fi reprezentată la tragerea la sorți de selecționerul Daniel Isăilă. În campania care va începe în luna martie vor putea fi folosiți jucători născuți începând cu data de 1 ianuarie 1996. Echipa națională de tineret a României se află în urna a treia valorică. Cele 54 de formații vor fi împărțite în nouă grupe a câte șase echipe. Se califică direct la turneul final din Italia câștigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off. Echipele care se vor impune în meciurile de baraj merg, de asemenea, la Campionatul European.

Preliminariile sunt programate să înceapă în luna martie a acestui an, urmând a se încheia în noiembrie 2018, o dată cu disputarea meciurilor de baraj.
UEFA a decis ca următoarele echipe participante la tragerea la sorți să nu poată face parte din aceeași grupă de calificare: Spania și Gibraltar, Kosovo și Serbia, Kosovo și Bosnia-Herțegovina.

Iată componența celor șase urne valorice:

Urna A: Germania, Portugalia, Anglia, Spania, Danemarca, Franța, Suedia, Cehia, Serbia

Urna B: Slovacia, Israel, Olanda, Austria, Croația, Belgia, Polonia, Elveția, Slovenia

Urna C: Ucraina, Norvegia, Rusia, Turcia, ROMÂNIA, Islanda, Grecia, Muntenegru, Finlanda

Urna D: Țara Galilor, Bulgaria, Macedonia, Georgia, Ungaria, Irlanda, Scoția, Moldova, Albania

Urna E: Lituania, Azerbaidjan, Armenia, Bosnia-Herțegovina, Belarus, Kazahstan, Cipru, Letonia, Estonia

Urna F: Malta, Luxemburg, Irlanda de Nord, Insulele Feroe, San Marino, Andorra, Liechtenstein, Gibraltar, KosovoClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).