Monica Niculescu şi Su-Wei Hsieh s-au calificat în finală la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/ Su-Wei Hsieh, în finală la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (Taiwan) s-a calificat în finala  turneului de la Cincinnati, trecând în semifinale de cuplul Sania Mirza/Shuai Peng (India/China), cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 7-5, în 67 de minute.

În ultimul act, ele vor juca cu echipa Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), care a trecut cu 7-6 (5), 6-2, de perechea cehă Lucie Safarova/Barbora Strycova, cap de serie numărul 3.

Califcarea în finală este recompensată cu 75.575 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarele trofeului vor primi 149.635 de dolari şi 900 de puncte WTA.

Monica Niculescu este la a doua finală în acest an în echipă cu Hsieh, după ce ele au câştigat turneul de la Biel/Bienne. Monica a mai jucat în 2017 finala de la Wimbledon, cu Hao-Ching Chan, tot din Taiwan. Ele au pierdut atunci cu un dublu 6-0 în faţa cuplului Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Rusia).

Jucătoarea română va disputa sâmbătă a 24-a finală de dublu din carieră. Ea a câştigat opt trofee la această probă.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).