Monica Niculescu și Sorana Cîrstea joacă astăzi la Roland Garros LIVE pe Eurosport 1

Primele două zile de la Roland Garros au fost marcate de mai multe amânări ale meciurilor din turul 1, din cauza ploii.

Simona Halep a reușit ieri calificarea în turul 2 după o victorie categorică, în două seturi (6-2, 6-0), în fața japonezei Nao Hibino. Halep, cap de serie numărul 6, o va întâlni pe Zarina Diyas în actul următor.

După un început mai greoi, Irina Begu, favorita numărul 25 a competiției, a trecut în 3 seturi (5-7, 6-1, 6-3) de americanca Bethanie Mattek-Sands și se va duela cu Coco Vandeweghe în turul următor.

Din păcate, numărul jucătoarelor de tenis care ne reprezintă la Roland Garros a scăzut după prima zi, după ce Alexandra Dulgheru a cedat ușor (1-6, 3-6) în fața belgiencei Yanina Wickmayer.

Astăzi Sorana Cîrstea va juca partida care inițial fusese programată ieri. Ea o va întâlni pe Elena Svitolina, cap de serie numărul 18, în ultimul meci programat pe Terenul 4. Înaintea lor, aici se vor juca partidele Tatjana Maria – Jelena Jankovic [23], Pablo Cuevas [25] – Tobias Kamke și Marcel Granollers – Fabio Fognini [32].

În celălalt meci al zilei care va avea în prim plan o jucătoare din România, Monica Niculescu, cap de serie numărul 31, va juca împotriva Paulinei Parmentier, din Franța. Monica va evolua în ultimul meci de pe Terenul 3, după alte patru partide care se vor desfășura aici pe parcursul zilei.

Toate partidele de la Roland Garros pot fi urmărite online pe Eurosport Player.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).