Monica Niculescu și Ana Bogdan, învinse de rusoaice în primul tur la Australian Open

Monica Niculescu și Ana Bogdan, învinse de rusoaice în primul tur la Australian Open

Monica Niculescu și Ana Bogdan au fost învinse de rusoaice, marți, la Melbourne, în primul tur la Australian Open. Monica a fost învinsă de Ana Blinkova (189 WTA), venită din calificări, cu 6-2, 4-6, 6-4, după două ore și 15 minute. Ana (125 WTA), ajunsă în premieră pe tabloul principal la Melbourne, venind din calificări, a fost învinsă de Elena Vesnina (18 WTA), cu 7-5, 6-2, într-o oră și 22 de minute. Niculescu și Bogdan vor primi câte 10 puncte WTA și 50.000 de dolari australieni pentru participare.

Monica Niculescu va continua la dublu, alături de americanca Abigail Spears, cele două fiind capi de serie numărul 9. Adversarele din primul tur vor fi Mirjana Lucic-Baroni (Croația) și Andrea Petkovic (Germania).

Din șase românce aflate pe tabloul principal de simplu la Melbourne, doar Irina Begu și Sorana Cîrstea au trecut de primul tur, iar Simona Halep, Monica Niculescu, Patricia Țig și Ana Bogdan au fost eliminate.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).