Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă va fi la microfon alături de jurnalistul TVR Florin Mihoc, duminică, 9 octombrie, de la ora 14.30, pentru a comenta finala pe echipe la floretă juniori feminin

Mihai Covaliu comentează Cupa Mondială de Scrimă la TVR 3

Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă va fi la microfon alături de jurnalistul TVR Florin Mihoc, duminică, 9 octombrie, de la ora 14.30, pentru a comenta finala pe echipe la floretă juniori feminin, informează www.tvr.ro.

Pentru al treilea an la rând, Timişoara organizează o etapă de Cupă Mondială la floretă juniori feminin. Sâmbătă, 8 octombrie şi duminică, 9 octombrie, oraşul de pe Bega va fi gazda celei de-a doua etape de Cupă Mondială la floretă juniori feminin, individual şi pe echipe, din sezonul 2016-2017. Telespectatorii TVR 3 vor putea urmări în direct finala pe echipe a competiţiei, comentată de jurnalistul TVR Florin Mihoc, care îl va avea ca partener la microfon pe preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, fostul campion mondial şi olimpic Mihai Covaliu. Transmisiunea realizată prin intermediul Studioului teritorial Timişoara începe la TVR 3 la ora 14.30 şi va avea o durată de aproximativ o oră şi jumătate.

Întrecerea, care va fi găzduită de Sala „Constantin Jude” din Timişoara, este organizată de Federaţia Română de Scrimă, cu sprijinul CSU Poli Timişoara şi va aduna la start 83 de sportive din Austria, Belarus, Egipt, Spania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Irlanda, Japonia, Polonia, România, Singapore, Slovacia şi Ucraina. România va fi reprezentată la concursul de la Timişoara de zece sportive: Teodora Băloiu (CS Farul Constanţa), Ana Boldor (CSU Poli Timişoara), Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Raluca Drăghici (CS Farul Constanţa), Andreea Gheorghe (CSA Steaua), Ioana Mistric (CSA Steaua), Anca Săveanu (CSA Steaua), Teodora Sîrbu (CSU Poli Timişoara), Raluca Văcăraşu (CS Farul Constanţa), Laura Vîrga (CSU Poli Timişoara).
Următoarea etapă de Cupă Mondială la floretă juniori feminin va avea loc la Bochum (Germania), în perioada 29-30 octombrie 2016.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).