Mihaela Buzărnescu, parteneriat cu Helfer

Mihaela Buzărnescu a anunţat pe reţelele de socializare un nou parteneriat, cel cu producătorul elveţian de ceasuri de lux Helfer.

“Mihaela Buzărnescu, actualmente 28 WTA, a anunţat parteneriatul cu prestigioasa firmă de ceasuri de lux elveţiană, Helefer Geneva. Semnătura oficială a Mihaelei o alătură unui grup de atleţi care au parteneriate cu brandul elveţian. La fel ca Rafael Nadal sau Serena Williams, Mihaela va juca în curând partidele purtând un ceas personalizat Helfer, proiectat doar pentru ea”, anunţă compania elveţiană.

Mihaela se arată încântată, le mulţumeşte şi le transmite că de-abia aşteaptă să joace purtând ceasul Helfer, ce-i poartă numele (MB-ul din denumire)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).